Ehsan مدیر کل سایت وضعيت: آفلاين 8 آبان ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 1810 امتياز: 105299 تشکر کرده: 371 تشکر شده 233 بار در 194 پست
محل سكونت: هر جا تو باشی !
ارسال شده در: سه شنبه، 11 اسفند ماه ، 1388 09:27:19 موضوع مطلب: وقتی شانس در خونه شما را میزنه !!
مردی با اسلحه وارد یك بانك شد و تقاضای پول كرد
وقتی پولهارا دریافت كرد رو به یكی از مشتریان بانك كرد و پرسید : آیا شما دیدید كه من از این بانك دزدی كنم؟ مرد پاسخ داد : بله قربان من دیدم سپس دزد اسلحه را به سمت شقیقه مرد گرفت و اورا در جا كشت او مجددا رو به زوجی كرد كه نزدیك او ایستاده بودند و از آنها پرسید آیا شما دیدید كه من از این بانك دزدی كنم؟ مرد پاسخ داد : نه قربان. من ندیدم اما همسرم دید
نكته اخلاقی: وقتی شانس در خونه شما را میزند .... از آن استفاده كنید
pari28 مدیر کل انجمن وضعيت: آفلاين 29 دي ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 1931 امتياز: 33495 تشکر کرده: 53 تشکر شده 203 بار در 154 پست
محل سكونت: جایی که ارزش داشته باشم
ارسال شده در: چهارشنبه، 19 اسفند ماه ، 1388 00:36:45 موضوع مطلب:
na eshtebah nakon dare khone mano zade na on chon alan on avarasto man........... kamelan are _________________ وقتی تو نیستی
چقدر دل تنگ می شوم گاهی.
خیلی زیاد.
و این دلتنگی می بردم تا ترس.
یک ترس دائمی که نکند این دلتنگی ها همیشگی بشود
mercedes کاربر فعال وضعيت: آفلاين 8 اسفند ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 1192 امتياز: 41568 تشکر کرده: 111 تشکر شده 182 بار در 104 پست
ارسال شده در: چهارشنبه، 19 اسفند ماه ، 1388 18:44:56 موضوع مطلب:
وقتی شانس در خانه شما رو میزنه و شما درو باز می کنید می بینید بدشانسیه!!!
akhare dastan ine: marde aslahe be dast negahi be mard kardo goft age to nadidi cheto midooni hamsaret dide sepas saregh yek goloole too kaleye kalepooke mard khali kard va roo be zan kardo porsid aya shoma didid shoharetoono koshtam?zan javab dad:na saregh sarash ra be alamate taeid tekan dad va bank ra tark kard
lover کاربر ارشد انجمن وضعيت: آفلاين 20 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 6254 امتياز: 78175 تشکر کرده: 155 تشکر شده 401 بار در 281 پست
محل سكونت: اگه ممكن باشه توي دل شما
ارسال شده در: چهارشنبه، 19 اسفند ماه ، 1388 19:00:24 موضوع مطلب:
mercedes مي نويسد:
وقتی شانس در خانه شما رو میزنه و شما درو باز می کنید می بینید بدشانسیه!!!
akhare dastan ine: marde aslahe be dast negahi be mard kardo goft age to nadidi cheto midooni hamsaret dide sepas saregh yek goloole too kaleye kalepooke mard khali kard va roo be zan kardo porsid aya shoma didid shoharetoono koshtam?zan javab dad:na saregh sarash ra be alamate taeid tekan dad va bank ra tark kard